Фото без описуРемонт ділянок сільських доріг – актуальне питання на часі. Питання, яке потребує значних зусиль під час воєнного стану та  винайдення шляхів фінансування.

Наразі тривають  ремонтні роботи на відрізку дороги с.Йосипівка - с.Нова Синявка - автодороги загального користування місцевого значення О231502Враховуючи звернення жителів громади та депутата селищної ради Лесі Шафорост, ТОВ "Старосинявський кар'єр"  продовжує свою ініціативу з ремонту доріг державного значення, вкладаючи власні кошти у ремонтні роботи.  Це значний вклад у розвиток інфраструктури, який свідчить про соціальну відповідальність та активну позицію компанії у підтримці суспільства. Такі ініціативи можуть суттєво покращити якість дорожнього покриття, зменшити аварійність та сприяти економічному розвитку регіону.

У попередніх роках компанія вже відремонтувала кілька ділянок дороги на загальну суму 1 000 000 грн. Це свідчить про сталість їхніх зусиль та постійну турботу про якість інфраструктури, що сприяє безпеці та комфорту учасників дорожнього руху. Крім проведення капітальних ремонтів, ТОВ "Старосинявський кар'єр" також неодноразово здійснювало підсипку доріг щебеневою сумішшю на ділянках без асфальтного покриття. Це допомагає покращити проїзність та зменшити утворення ям і вибоїн, забезпечуючи більш комфортні умови для водіїв та підвищуючи безпеку дорожнього руху.

Варто відмітити, що у Новій Синявці  раніше, весною 2024 року, проведено добротний ремонт доріг, довжиною близько 4 км. Окрім підтримки інфраструктури, підприємство постійно надає допомогу військовим ЗСУ нашим землякам-захисникам.

Також селищна рада в свою чергу продовжує працювати над ліквідацією  критичних ділянок вуличних доріг комунальної власності селищної ради, враховуючи вимоги воєнного стану.  

О.Ніколаєць,

начальник відділу містобудування, архітектури,
комунального майна, житлово-комунального 
господарства та благоустрою