Фото без описуУ боях за Україну загинув наш земляк із села Теліжинці  Сергій Володимирович КУПЧИШИН, захищаючи рідну землю від ворога, на Харківському напрямку.

Військовослужбовець народився 02.04.1986 року у с.Теліжинці, Старосинявського району, Хмельницької області, де і провів своє дитинство. У 1992 році пішов навчатися до Теліжинецької початкової школи, після закінчення якої  продовжив навчання у Старосинявській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів,  котру закінчив у 2003 році. Навчався у Хмельницькому професійно-технічному училищі, здобув спеціальність за фахом «Кухар» та «Електрозварювальник». Працював Сергій 6 років на ФОП «Бережний», 7 років у  ТОВ «Партнер Дистрібьюшн», останні  10 місяців  перед широкомасштабним вторгненням  трудився у ТОВ «Євро Аква».

Працював у місті Києві, де і зустрів свою дружину Тетяну. Одружився у 2011 році. Має доньку Купчишину Евеліну Сергіївну та сина Купчишина Ярослава Сергійовича.

24 лютого 2022року добровільно звернувся до Фастівського ТЦК та СП  і вступив до місцевого батальйону територіальної оборони.  

Був у таких гарячих точках, як Бахмут, Авдіївка. Отримав відзнаку «За оборону Бахмута».

Отримав звання молодшого сержанта, пройшов курс підготовки та отримав звання командира бойової машини - командира механізованого відділення механізованої роти. Мав грамоти та подяки від командування.

Загинув   на Харківському напрямку 29 травня 2024року під час виконання бойового завдання у результаті поранень, не сумісних з життям, внаслідок ворожого артилерійського обстрілу.

Сергій був дбайливий сином, люблячим чоловіком та турботливим батьком для дітей. На нього завжди чекатимуть мати, дружина, син 6 років та донька 11 років, сестра.

Завтра, у середу, 05.06.2024 року, відбудеться поховання Героя у м.Фастів. Розділяємо з родиною біль втрати.  Вічна пам’ять та вічна слава Герою!

Старосинявська територіальна громада висловлює щирі співчуття родині КУПЧИШИНИХ – матері Поліні Федорівні, дружині Тетяні Михайлівні, дітям синові Ярославу та доньці Евеліні, сестрі Віталіні Володимирівні та  усій  родині Героя.

Низько схиляємо голови у журбі разом з рідними та знайомими. Нехай земля буде пухом.    ... Низький уклін нашому Герою. Родині сил витримати цей невимовний біль.

Вічна пам'ять  захиснику  України! Герої вічно живуть у наших серцях!