Фото без описуНа базі Хмельницької міської дитячої лікарні 25 співробітників НДСЛ "Охматдит", а саме: лікар педіатр, алерголог, невролог, ортопед, хірург, офтальмолог, отоларинголог, гінеколог, психолог, гастроентеролог, медичні сестри проводили медичне обстеження 170 дітей з Хмельниччини. 

Працівниками відділу «Ветеранський простір» Старосинявського Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) організовано супровід двох діток Героїв-захисників на обстеження до лікарні і забезпечили  їх довіз  до м.Хмельницького.

Після проходження реєстрації діти могли здати кров для аналізу, що проводився на швидкісному гематологічному та біохімічному обладнанні. Дитина отримувала результат на майже 30 показників, також направлялася на проходження повного циклу медичного обстеження всіма високопрофесійними лікарями.

В.о. директора  Старосинявського територіального центру соціального обслуговування Лариса Демко здійснювала супровід дітей, чиї батьки загинули та безвісти пропали у час війни.

 

За матеріалами відділу  «Ветеранський простір»