Фото без описуУ  Старосинявській  селищній раді  відбулася зустріч із представником Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області: начальником Управління головної інспекції ГУНП в Хмельницькій області, полковником поліції Кузьміним Петром Петровичем.

З метою покращення службової діяльності, налагодження більш тісної комунікації та відкритості партнерських відносин між громадянами і поліцією участь  в робочій зустрічі взяли: керівництво селищної ради – секретар ради Олександр Пузирук, керівники структурних підрозділів селищної ради,  мешканці громади. Також  у зустрічі взяли участь  представники сектору поліцейської діяльності та поліцейські офіцери громади.

Відбулося обговорення проблемних та інших питань, які виникають у службовій діяльності працівників місцевого підрозділу поліції, місцевого самоврядування. Обговорено:  співпрацю ПОГів з органами місцевого самоврядування; запобігання та профілактику правопорушень на території громади; оперативне інформування представників поліції жителями громади.

Відмічено гарну співпрацю поліції із селищною радою з питання забезпечення відеоспостереженням території громади, що дає змогу оперативніше реагувати на правопорушення, наголошено на подальшій співпраці в цьому напрямку.

На  завершення заходу відбувся особистий прийом громадян.

Фото без опису

 

За матеріалами зустрічі