Фото без описуДорогі діти! Шановні батьки! Традиційно 1 червня ми відзначаємо День захисту дітей. Це чудове свято символізує дитинство, радість, посмішки та здійснення заповітних мрій.

Діти – наше щастя, надія та майбутнє. Саме від нас, дорослих, залежить, як складеться доля кожної маленької людини, а, відтак, і нового покоління українців. Тож головним обов’язком родини, школи і влади є забезпечення усіх умов для якісної освіти і виховання наших дітей, всебічного розвитку та реалізації їхніх талантів.

Діти – це наше майбутнє, і я від щирого серця хочу побажати їм щасливого та безтурботного дитинства. Щоб кожен дорослий кожного дня, кожної хвилини переймався їхніми потребами,  радощами, хвилюваннями. І, звичайно, усім дітям на землі  бажаю завжди відчувати тепло маминих обіймів та міцність батьківського плеча.

З нагоди свята бажаю вам, дорогі діти, шановні батьки, доброго здоров’я, благополуччя та нових досягнень! Нехай кожен ваш день буде радісним, сонячним під мирним небом України та сповненим увагою і турботою рідних та близьких!

 

З повагою,

Секретар ради   Олександр ПУЗИРУК