Фото без описуУ  Старосинявській селищній раді відбулося громадське обговорення щодо розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території земельної ділянки з кадастровим номером КН-6824455100:01:015:0409 загальною площею 1,40 га для зміни цільового призначення земельної ділянки з земель сільськогосподарського призначення в землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Старосинявської селищної ради, Хмельницького району, Хмельницької області, відповідно до постанови КМУ від 25.05.2011 р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні». Обговорено проєкт нового будівництва комплексу з приймання, доведення до товарних кондицій, зберігання та відвантаження зерна по вул.Заводській в смт Стара Синява, Хмельницького району, Хмельницької області.

Прийняття рішення про затвердження містобудівної документації покладається на Старосинявську селищну раду Хмельницької області.

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту детального плану території.

Представники громадськості, котрі були присутні під час представлення проєкту ТОВ «Стример_Плюс» (директор Андрій Анатолійович Сопрук) мали можливість надати усні пропозиції до проекту детального плану території. Участь в обговоренні взяли: секретар ради Олександр Пузирук, депутат селищної ради, заступники селищного голови Олександр Попик та Надія Вікарська, начальники структурних підрозділів селищної ради.

Ознайомитися з проектом детального плану території та подати свої зауваження і пропозиції можна за адресою: 31407, Хмельницька обл., Хмельницький р-н., смт Стара Синява, вул. Івана Франка, буд. 8.; Електронна пошта: https://selichna_ss@ukr.net.

Відповідальна особа: начальник відділу містобудування, архітектури,комунального майна, житлово-комунального господарства та благоустрою Олег Анатолійович Ніколаєць.

 

О.Ніколаєць,

начальник відділу містобудування, архітектури,
комунального майна, житлово-комунального 
господарства та благоустрою