Фото без описуУ Бабинському старостинському окрузі завершили благоустрій населених пунктів. Спільними зусиллями місцевих мешканців та старости Бабинського старостинського округу Галини Холодняк організовано прибирання територій громадських місць та сільських кладовищ. Жителі сіл згуртувалися для роботи: надали техніку для робіт на кладовищі с.Дубова - Гарник Андрій Вікторович та небайдужі жителі села.

Даценко Людмила Степанівна  допомагала під час прибирання біля пам'ятника загиблим воїнам.

У  с.Бабине  для благоустрою території кладовища техніку для вивезення сміття  надали: Олександр Голомах, керівник ФГ «Вікторія», та  Віктор Сторожук, місцевий фермер,  послуги екскаватора надав  Олександр Качур.

Благоустрій проведено завдяки сумлінній праці мешканців старостинського округу, які зібрали  29 725 гривень для виконання робіт та придбання паливно-мастильних матеріалів, справу успішно завершено.

Проводились роботи  з розгортання,  корчування, викопування ями для сміття, вирізка дерев та  чистка заростів, які за рік знову заполонили територію кладовища, вивезення пеньків.  Купили бензокосу і до неї диски, придбали масло, бензин, солярку,  на все витратили 24 750 грн. Завдяки нашим односельцям,  вклалися в таку суму,  багато роботи  чоловіки виконали на благодійній основі. Значні зусилля вклали у благоустрій Микола  Ємець та Василь Панов. Голомах Олександр надав гербіциди, якими кропили бур'яни.

Велика подяка всім небайдужим жителям громади за активну участь у прибиранні територій населених пунктів.

 

За матеріалами Бабинського старостинського округу