Фото без описуНа території  Ожарівського старостинського округу у співпраці старости та мешканців наведено благоустрій  територій та пам’ятних місць в селах Пишки, Ожарівка та Мшанець.

Благоустрій у селах – це проблемне питання неодноразово обговорювалося під час засідання виконавчого комітету та нарадах. На виконання розпорядження секретаря ради Олександра Пузирука в усіх населених пунктах громади старости організували дні благоустрою. Наразі завершують прибирання прилеглих територій біля місцевих кладовищ, готуючись до всеукраїнських поминальних днів.

 Спільно із старостою сіл  Ожарівка, Пишки, Мшанець Олександром Давидовим жителі Ожарівського старостинського округу організувалися для роботи. Розпочали ще ранньою весною, коли було перше тепло, навели благоустрій біля адмінбудинку, благоустрій кладовищ у селах, прилеглих територіях.

Місцеві аграрії Кравчук Юрій Віталійович, одноосібник Русецький Валерій Аськович та у с.Мшанець Будков Геннадій Валерійович надали трактори для вивезення сміття та сухостою. Матеріали для благоустрою, придбані за кошти місцевого бюджету, використовуються на благоустрій пам’ятників в центрі сіл.

Староста Олександр Давидов та діловоди Світлана Дмитрук, Людмила Козлик разом із жителями сіл, соціальними працівниками, бібліотекарями наводили благоустрій кладовищ та придорожніх смуг, територій громадських місць: прибрано, пофарбовано та упорядковано прилеглі території. Гарні справи згуртовують та обєднують. Нехай весна принесе мир на українські землі!

За матеріалами  Ожарівського старостинського округу