Фото без описуЗахищаючи Батьківщину від ворога, загинув на фронті  наш земляк із  села Пишки   Полонський Юрій Олександрович на  Донецькому напрямку.

Страшна звістка  сколихнула нашу громаду…

Військовий  народився  28 листопада 1990 року в с.Пишки, Старосинявського району, Хмельницької області, де й пройшло усе його дитинство. 

У 1997 році пішов до першого класу Пишецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, яку закінчив 2006 році. Згодом навчався у Грицівському вищому професійно-технічному училищі, після закінчення навчання одружився та залишився проживати у смт Гриців, Шепетівського району, Хмельницької області. Рано втратив батьків.

Призваний по мобілізації Шепетівським  районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки Хмельницької області, служив у  Донецькій області.

На фронті був кулеметником стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону військової частини. 

Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, на фронті загинув солдат Юрій Полонський 21 квітня 2024 року поблизу населеного пункту Первомайське, Очеретинської селищної громади, Покровського району,  Донецької області, під час виконання обов’язків військової служби, завдань, пов’язаних із захистом Батьківщини.

Старосинявська територіальна громада висловлює щирі співчуття  дружині Вікторії, сину Назару та доньці Тані,   усій  родині Героя, рідним і близьким.

Поховання Героя відбудеться завтра 25.04.2024 року у Грицівській селищній територіальній громаді.

Низько схиляємо голови у журбі разом з рідними та знайомими. Нехай земля буде пухом.

... Низький уклін нашому Герою. Родині сил витримати цей невимовний біль.

Вічна пам'ять  захиснику  України! Герої вічно живуть у наших серцях!