Фото без описуЗаступник селищного голови Андрій Карпушин провів засідання виконавчого комітету, участь в якому взяло 26 членів виконкому. Хвилиною мовчання члени виконкому вшанували пам'ять загиблих Героїв.

Під час роботи виконавчого комітету розглянуто та прийнято рішення з наступних питань:
1. Про перейменування вулиці Щорса в смт Стара Синява;

3. Про визначення об’єктів та видів суспільно–корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді оплатних та безоплатних громадських робіт;

4. Про визначення об’єктів та видів суспільно – корисних робіт для засуджених, на яких судом накладено кримінальне покарання у вигляді громадських робіт; 

14. Про затвердження плану роботи виконкому на  І півріччя 2024 року, про що інформувала керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Оксана Бондарчук.

6. Про затвердження актів обстеження зелених насаджень та надання  дозволу на зріз  дерев на  території Старосинявської селищної ради, повідомив начальник відділу комунального майна, житлово-комунального господарства та інфраструктури виконкому селищної ради Володимир Мельник;

7. Про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на  приміських автобусних маршрутах загального користування № 2 - № 15 в межах Старосинявської територіальної громади;

19. Про встановлення тарифу на послугу з постачання теплової енергії на 2024 рік для комунальних підприємств та організацій Старосинявської селищної ради, про що інформував головний спеціаліст відділу комунального майна житлово-комунального господарства та інфраструктури виконкому селищної ради Віктор Паціюк.

8. Про прийняття на обслуговування до територіального центру, повідомив директор Старосинявського Територіального центру соціального обслуговування селищної ради Ігор Дроздовський, взято на обслуговування  6 одиноких громадян похилого віку та осіб з особливими потребами.

Розглянуто ряд питань, що стосувалися захисту законних прав та інтересів дітей, питань про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, про що розповіла головний спеціаліст відділу – Служби у справах дітей виконкому селищної ради  Олена Карпушина.

16. Про присвоєння адрес,

15. Про уточнення адрес інформувала завідувач сектору архітектури, містобудування  виконкому селищної ради Людмила Стегніцька.

17. Про взяття на квартирний облік;

18. Про внесення змін до рішення «Про затвердження положення про квартирний облік при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради» від 07 липня 2021 року № 08/2021, доповів заступник селищного голови Андрій Карпушин.

20. Про організацію суспільно-корисних  робіт у 2024 році  на території Старосиняської територіальної громади, інформував начальник Старосинявського відділу Хмельницької філії Хмельницького обласного центру зайнятості Володимир Рикун.

На завершення роботи виконкому заступник селищного голови Андрій Карпушин подякував членам виконавчого комітету за роботу. 

За матеріалами виконкому.