Фото без описуНе зважаючи на прохолодну  осінню погоду, працівники культури Старосинявського центрального Будинку культури «Ритм» спільно  із колегами та аматорами села Нова Синявка провели благодійний концерт головної теми країни  «Україна бажає миру» на підтримку ЗСУ.

Учнями місцевого ліцею була організована благодійна ярмарка, де продавали домашню випічку і різні солодощі.

У концерті взяли участь учителі, учні Новосинявського ліцею, місцева поетеса Тамара Турій. В програмі заходу звучали пісні, вірші, виконувалися танці на патріотичну, духовну тематику, де відображалась любов до рідного краю, до рідної землі, про воїнів, про материнську любов та про силу маминої молитви за дітей.

Глядачі концерту підтримували артистів аплодисментами і поповнили благодійну скриньку коштами. Завдяки небайдужим жителям села

зібрано 14 000 гривень. У такий творчий спосіб організатори вирішли наближати Україну до Перемоги. Кожна зібрана гривня буде передана на потреби наших мужніх захисників. Щиру подяку висловлюють організатори благодійного заходу усім жителям села, хто взяв участь і не зважаючи на непростий час, підтримав наших бійців, чим міг.

Сил, наснаги, єдності, миру нам усім та Божого Благословіння!

Слава Україні! Героям Слава! Щира віра – Все БУДЕ УКРАЇНА!

 

За матеріалами Будинку культури.