Фото без описуВ боях за Україну героїчно загинув  09 липня 2023 року Бондар Олег Анатолійович в Новоселівському районі, Луганської області.

Бондар Олег Анатолійович народився 31.08.1990р. у с.Олексіївка, Старосинявського району, Хмельницької області.

Закінчив Пилявську ЗОШ І-ІІ ступенів. Після школи  навчався у коледжі ПДАТУ. (Відокремлений структурний підрозділ «Кам'янець-Подільський фаховий коледж Закладу вищої освіти «Подільський державний університет»).

У червні 2022 році був призваний на службу в ЗСУ до 25-ої аеромобільної бригади та служив у Сватово-Кремінна.

У 2023 році нагороджений відзнакою Президента України «За оборону цілесності України».

Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув  09.07.2023р. під час виконання бойового завдання, пов’язаного із захистом Батьківщини,  на території Луганської області. Смерть пов’язана з виконанням бойових завдань та обов’язків військової служби.

Старосинявська територіальна громада висловлює щирі співчуття матері  Світлані Миколаївні, батькові  Анатолію  Володимировичу, братові Богдану Анатолійовичу, дружині Оксані Олександрівні, двом малолітнім синам Іллі  і Давиду Бондарам та  усій  родині Героя.

Низько схиляємо голови у журбі разом з рідними та знайомими. Нехай земля буде пухом.    Родині сил витримати цей невимовний біль.

Вічна пам'ять  захиснику  України!  Герої не вмирають!