Фото без описуСьогодні у селищній раді проходило засідання виконавчого комітету, яке провів перший заступник селищного голови Олександр Попик. Участь в роботі  взяли  28  членів виконкому. Обговорено та прийнято рішення з наступних питань:

1. Про передачу в оренду нежитлових приміщень об’єктів комунальної власності Старосинявської селищної ради, приміщень аптеки та частини приміщення газети «Колос», ( Доповідач: начальник  відділу комунального майна,  житлово-комунального господарства та інфраструктури виконавчого комітету селищної ради  Мельник Володимир Іванович);

2. Про внесення змін до рішення виконкому від 28.10.2022р. № 03/2022 «Про затвердження Порядку використання гуманітарної допомоги, що надійшла до КП «Старосинявський комунгосп» від Програми «U-LEAD з Європою» (Інформував  заступник селищного голови  з питань діяльності виконавчих органів ради Карпушин Андрій Андрійович);

3. Про затвердження плану роботи виконкому на  І півріччя 2023 року (Інформувала  керуюча справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Бондарчук Оксана Олександрівна).

Після завершення роботи виконавчого комітету спільно із старостами обговорено питання безпеки на територіях населених пунктів, роботи відділень Укрпошти, яка офіційним листом повідомила про роботу мобільної доставки періодики та пенсійних виплат. Проте, як показує практика, час, відведений на працю з  мешканцями сіл працівників пошти, досить короткий, фактично не вистачає годин, щоби провести усі необхідні операції для обслуговування населення, зокрема у селах Нова Синявка, Лисанівці, Паньківці та ін.

Інформовано також про виплати субсидій жителям сіл через представництво Пенсійного фонду в громаді.

За матеріалами виконкому