Фото без описуУ Старосинявській громаді тривають заходи Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». Працівники Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді селищної ради (в.о. директора Старосинявського ЦСССДМ Інна Шуляк) спільно із працівниками поліції провели акції із учнями Новосинявського ліцею та родинами, котрі потрапили у складні життєві обставини, роз’яснювальні бесіди щодо запобігання та боротьби із проявами насилля в родинах чи інших суспільних групах.

Організатори проводили інформаційні хвилинки, розповідали дітям і батькам про різні форми й прояви насильства та способи уникнення конфліктних ситуацій, як відстояти права дітей та свої власні права, як людини, особистості. Для кращого візуального сприйняття акції школярі підготували символічні помаранчеві стрічки, які прикріплювали всім, а також роздавали буклети із контактними даними й інформацією.

Під час акції організатори представники соціальних служб та поліції зіграли дружній волейбольний матч.

У сучасному світі поруч із добром та радістю вистачає місця для жорстокості та насильства. Насильству дорослих над дітьми по відношенню до інших… Змінити наш світ і зробити його лише добрим за один день не вдається нікому, але можна принаймні спробувати зменшити число зла на Землі. За законами Всесвіту зло неодмінно буде покаране!

Фото без опису

 Старосинявський ЦСССДМ