У рамках акції "16 днів проти насильства"  виконуюча обовязки  директора Старосинявського центру соціальних служб для сімї, дітей тта молоді селищної ради Інна Шуляк спільно з поліцейським офіцером Старосинявської громади  Сергієм Хоменком, головним спеціалістом відділу- служби у справах дітей виконкому селищної ради Олександром Козликом провели в  Дашковецькому  ліцеї виховний урок на тему «Знати сьогодні, щоб жити завтра» з метою виховання  поваги один до одного,  глибокого розуміння  знань учнів про ВІЛ і СНІД.

Організатори  формували у старшокласників навчального закладу усвідомлення того, що тільки власний досвід життя, поведінка та вчинки гарантують запобігання ризику інфікування ВІЛ, а знання молоді про існуючу проблему у Світі. Звернули увагу на соціальні та морально-етичні проблеми ВІЛ та СНІДу,  пропагувати серед підлітків здоровий спосіб життя.

Якщо існує проблема, її потрібно обговорювати, про не потрібно знати, бути інформованими, тоді можна уникнути багатьох негативних наслідків. 

За інформацією  заходу