Фото без описуСтаросинявська селищна рада взяла участь в наступному проекті допомоги внутрішньо-переміщеним особам, який реалізовує громадська організація Центр Стратегічних Ініціатив (ГО ЦСІ), голова правління Наталія Шмурікова, разом із Плодорозсадником "Летичів-Сад",  в особі ФОП Віктор Майський, за фінансової підтримки The BEARR Trust у Хмельницькій області з безкоштовного надання кущів чорної смородини від даного плодорозсадника.

Цільова аудиторія даного проєкту складається з людей, які проживають на землі (село, дача), мають город:

  • 1) ВПО (внутрішньо переміщені особи з північного сходу/ півдня України), які в даний момент проживають в Хмельницькій області, і планують залишитися тут, принаймні на декілька років.
  • 2) ВПО, які планують найближчим часом повернутися до своїх домівок (на північний схід/південь Укураїни), де вони проживають на землі.

Кількість кущів була обмежена, але наша громада отримала  90 кущів сортової смородини(чорної, червоної та білої) за сприянням селищного голови Віталія Здебського в організації доставки саджанців  для переселенців, які мешкають у господарствах на території громади. Селищна рада висловлює подяку організаторам проекту за підтримку внутрішньо-переміщених осіб у непрості часи, дякуємо працівникам господарської частини КНП «Старосинявська БЛ» (керівник Віталій Макогонський), працівникам КП «Старосинявський комунгосп» (керівник Ігор Федорчук).

Осінній період сприятливий для посадки кущів і дерев, нехай приймаються з користю!

Бажаємо вам миру і процвітання!

Відділ економічного розвитку, торгівлі та інвестицій 
виконкому селищної ради