Фото без описуДо уваги власників житла, які розміщують в себе внутрішньо переміщених осіб та зареєструвались для одержання державної компенсації за комунальні послуги.

Старосинявська селищна рада повідомляє, що в зв’язку із прийнятими змінами до Порядку нарахування та виплати компенсації власникам житла, які прихистили в себе внутрішньо переміщених осіб (Постанова КМУ № 333 із змінами), змінилась форма заяви на нарахування компенсації за минулий місяць. Тепер в заяві, окрім особистих даних та банківських реквізитів власника житла, потрібно вказувати ПІП переселенців, які проживають за даною адресою, номер та дату видачі довідки ВПО, номер телефону кожного ВПО, а також (за наявності) його особливий статус (особи з інвалідністю, особи старше шістдесяти років, одинокі матері, члени багатодітних сімей, члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України тощо).

Нагадумо, що для нарахування компенсації за травень 2022 р., вам необхідно подати заяву встановленої форми протягом 5 робочих днів починаючи з 1 червня.

Заяви, подані з порушенням термінів не будуть прийматись до уваги!

https://rada.info/upload/users_files/04402824/b7d31651fe1129ac31bec4c43bf5d108.pdf