Фото без описуШановні мешканці Старосинявської селищної територіальної громади!

26 лютого 2022 року Україна і всі ми разом переживаємо військовий стан в країні. Інформую вас, що штаб цивільного захисту населення селищної ради (комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій) працюють на місці. Усі комунальні підприємства та установи селищної ради та вся інфраструктура знаходяться в робочому стані, освітянсько-культурні заклади працюють в дистанційному режимі, заклади охорони здоров’я діють в штатному режимі.

Встановлено комендантську година на території громади, яка відсьогодні, 26 лютого діятиме з 22:00 до 06:00 задля більш ефективної оборони та безпеки мешканців.

Увага! Усі цивільні особи, що перебуватимуть на вулиці в період комендантської години, вважатимуться членами диверсійно-розвідувальних груп ворога. Закликаю із розумінням поставитися до ситуації та не виходити на вулиці.

Завжди при собі мати документи. Звертаюся до вас з проханням не панікувати, зберігати спокій, а наш обов’язок захищати свою територію і населення, створити сприятливі умови для дій людей в надзвичайних ситуаціях теперішнього часу. Сподіваємося, що все буде добре!
Захистимо свій дім, захистимо Україну!

 

Селищний голова                                                    Віталій ЗДЕБСЬКИЙ