Фото без описуДо відома суб’єктів рибного господарства, які здійснюють рибогосподарську діяльність,  та подання щорічної звітності суб’єктами господарювання за формою №1-А риба  (річна).

Відповідно до законів  України «Про місцеві державні адміністрації»  від 09.04.1999 року №586 - Х1V, «Про рибнегосподарство, промислове рибальство та охорону  водних ресурсів» від 08.07.2011 року №3677-V1. З метою дотримання принципів  державної політики, основних засад розвитку і функціонування аквакультури, правових основ діяльності органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування  у сфері аквакультури, для  забезпечення раціонального використання  рибогосподарських  водних об’єктів  ( їх частин) і державного  регулювання  у галузі аквакультури, ефективного здійснення  рибогосподарської діяльності, удосконалення подання щорічної  звітності суб’єктів  рибного  господарства, які  здійснюють виробництво продукції аквакультури щодо необхідності  належного виконання вимог чинного законодавства в частині подання щорічної  обов’язкової звітності за формою № 1А – риба ( річна).

Згідно з пунктом 2 Закону України « Про Аквакультуру», суб’єкт  аквакультури зобов’язаний «подавати  центральному органу виконавчої влади , що реалізує державну підтримку у сфері рибного господарства звітну інформацію щодо обсягів виробництва продукції аквакультури у визначені строки за формами, затвердженими в установленому порядку».

За додатковою інформацією з питань подання  звітності та правильності її заповнення звертатися до Управління Держаного агентства рибного господарства  у Хмельницькій області. Контактна особа – Олена Семенець тел.: (0382)79-20-88 або 068-384-98-10.