Фото без описуДорогі жителі Старосинявської громади і гості нашого містечка! Прийміть сердечні вітання з нагоди визначних державних свят – Дня Державного Прапора та 30-ої річниці Незалежності України!

24 серпня 1991 року відбулося відновлення державної незалежності України, що увінчало тривалий шлях Українського народу до самостійності. Символічно, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня.

У ці дні 2021 року ми відзначаємо вже 30-ту ювілейну річницю Незалежності України. Але наша боротьба за незалежність, яку розпочали покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, ще не завершена. Незавершена тому, що триває війна на теренах Східної України. Не завершена й тому, що досі тривають державотворчі процеси, в яких виборюється право на свободу та людську гідність. І ця боротьба триває не лише на Сході, а по всій Україні…

Щиро вітаю всіх вас з цим святковим днем. 30 років тому Україна законодавчо закріпила свої вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення. Нам судилося бути учасниками творення новітньої української держави, втілювати мрію нашого народу. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями, перед мешканцями громади. Саме від кожного з нас залежить, якою буде наша держава, наша Старосинявська територіальна громада, як житимуть наші діти, онуки й правнуки.

Тож давайте добрими справами будемо разом примножувати авторитет і могутність нашої громади і країни, працювати на об’єднання суспільства з метою розвитку і процвітання рідного краю. Дякую усім інвесторам - аграріям за допомогу, підтримку та співпрацю в реалізації добрих справ на розвиток громади. Від щирого серця бажаю всім жителям миру та злагоди, здоров’я та довголіття. Всім нам мирного неба над головою, добробуту кожному дому, процвітання нашому селищу та всій нашій Україні.

Від імені Старосинявської селищної ради, депутатського корпусу та виконавчого комітету, щиро вітаю з Днем Незалежності України!

Нехай це свято додасть вам наснаги і творчих здобутків в ім’я нашої незалежної Батьківщини. Від усієї душі зичу родинного тепла і добробуту. Нехай кожен день дарує радість життя, любов рідних і близьких, а кожне нове досягнення сприяє процвітанню нашої держави та громади!

З повагою,

селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ