Фото без описуНевід’ємною важливою частиною допомоги медичним працівникам комунального медичного закладу Старосинявської ОТГ є надана допомога на підтримку медиків та пацієнтів громади за фінансової підтримки директора ТОВ «Славянське-5» Олександра Слизькоухого.

Під час зустрічі керівника агропідприємства Олександра Слизькоухого із медичними працівниками КНП «Старосинявський центр первинної медико-санітарної допомоги» офіційно передано допомогу для покращення лікування та збереження здоров’я хворих.

Надія Ананьєва, головний лікар КНП "Старосинявський центр первинної медико-санітарної допомоги", звернулася до депутата Старосинявської селищної ради Василя Процюка, з проханням допомогти у придбанні кисневого концентратора для потреб пацієнтів з коронавірусною хворобою, що лікуються амбулаторно. Василь Процюк в короткі терміни зміг організувати обговорення із керівництвом підприємства і невдовзі такий необхідний прилад був встановлений у ізоляторі Старосинявської амбулаторії.

Фото без описуВесь колектив і пацієнти щиро вдячні депутату від фракції ВО "Батьківщина" в селищній раді Василю Процюку та директору ТОВ "Слав'янське-5" Олександру Слизькоухому за те, що не залишилися байдужими і вкотре допомогли медикам і пацієнтам у нелегкі часи пандемії.

Варто нагадати, що у 2020 році, завдяки Василю Процюку і Олександру Слизькоухому було закуплено електрокардіографи для Центру ПМСД і районної лікарні.

Кожен крок вашої допомоги дуже важливий для медичних працівників та жителів громади. Щира вдячність за можливість підтримати і словом, і справами. Нехай сторицею віддасться вам ваша допомога!

Відділ організаційно-кадрової роботи.