Фото без описуГоловне управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що у нашій області із 7 квітня встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Обмеження діятимуть до 18 квітня 2021 року.

У зв’язку із зазначеним, змінено порядок опрацювання звернень платників щодо отримання адміністративних та інших послуг у центрах обслуговування платників, а саме:

  • організовано прийом платників в ЦОП за попереднім записом на конкретну годину прийому (за телефоном 03850-20336) виключно для надання невідкладних послуг у разі гострої необхідності. Номери телефонів розміщені на субсайті ГУ ДПС у Хмельницькій області та на вхідних групах ЦОП;
  • прийом всієї вхідної кореспонденції, у тому числі заяв на отримання послуг, здійснюється виключно через скриньки, через режим листування в Електронному кабінеті у форматі pdf (обмеження 2 МБ), поштою. Скринька встановлено зовні біля входу до ЦОП.

Шановні платники, якщо у Вас відсутня крайня необхідність в отриманні послуги саме зараз, то є можливість отримати її по закінченню встановлених обмежень.

У разі гострої потреби в отриманні послуги можна у телефонному режимі з’ясувати можливість отримання результатів розгляду (довідки, витяги, реєстраційні посвідчення тощо) в сканованому вигляді з подальшим отриманням оригіналів документів по закінченню «червоного» рівня епідемічної небезпеки.