Відповідно до постанови КМУ від 25.05.2011 р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», Старосинявська селищна рада повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території для розміщення об’єкта торгівлі по вул. Мончака в смт Стара Синява Старосинявського району Хмельницької області. Прийняття рішення про затвердження містобудівної документації покладається на Старосинявську селищну раду Хмельницької області.

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту детального плану території.

Ознайомитися з проектом детального плану території та подати свої зауваження і пропозиції можна за адресою: 31400, Хмельницька обл., Старосинявський р-н., смт Стара Синява, вул. Івана Франка, буд. 8.; Електронна пошта: https://selichna_ss@ukr.net.

Відповідальна особа: Завідувач сектору архітектури, містобудування виконавчого комітету Старосинявської селищної ради Стегніцька Людмила Петрівна.

Термін подання зауважень та пропозицій становить 30 днів і триватиме до 24.04.21 р. Пропозиції та зауваження подані після встановленого терміну, не розглядаються.

Громадське обговорення детального плану території відбудеться 26.04.21 року о 10 год за адресою: смт. Стара Синява, вул. Івана Франка, буд. 8.