Фото без описуСьогодні депутати селищної ради та члени виконавчого комітету громади, учні Старосинявської ЗОШ №1, гімназії, працівники селищної ради та військового комісаріату, учасники громадської організації “Старосинявська спілка учасників АТО/ООС” вшанували світлу пам'ять Героя АТО Олександра Казмірова хвилиною мовчання та покладанням живих квітів до Меморіальної дошки Герою.

На фасаді приміщення Старосинявської гімназії №1 ім.Олександра Казмірова відбулося вшанування пам'яті учасника бойових дій, який три роки тому загинув під час проведення антитерористичної операції.

Вшановуючи світлу пам'ять Героя, присутні поклали живі квіти до Меморіальної дошки О.Казмірову.

Три роки тому:

1 березня 2018 року відбулося поховання військовослужбовця Збройних Сил України, уродженця Старої Синяви Казмірова Олександра Вікторовича, який загинув в результаті важкого поранення, виконуючи військовий обов’язок під час бойових дій на Сході України.

Олександр народився 21 листопада 1996 року у селищі Стара Синява. З 2003 по 2009 роки навчався у Щербанівській школі І-ІІ ступенів, а з 2009 по 2012 роки –у Старосинявській загальноосвітній школі І-ІІ ст. №1. Потім вступив до Жмеринського ВПУ за спеціальністю “Залізничний транспорт”.

17 серпня 2016 року підписав контракт із ЗСУ. Служив у 24-й окремій механізованій бригаді ім. Короля Данила, яка базується у Яворові на Львівщині.  Був стрільцем-помічником гранатометника 1-го відділення 1-го взводу 6-ї роти 2-го механізованого батальйону 24-ї окремої механізованої бригади.

17 лютого 2018 року отримав важкі поранення. Вісім днів перебував у комі в реанімації Харківського госпіталю, проте до тями так і не прийшов. Помер – в ніч із 25 на 26 лютого 2018 р.

КАЗМІРОВА Олександра Вікторовича поховано у селі Шарівка Ярмолинецького району Хмельницької області.

Фото без опису

Світла пам'ять воїну АТО!

Він назавжди залишиться у серцях рідних та близьких, у пам’яті старосинявців…