Фото без описуЗа інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології в ніч із 12 на 13 лютого у Хмельницькій області та місті Хмельницькому очікуються складні погодні умови: хуртовини, посилення північного вітру 17-22 м/с, різке зниження температури до - 14 та - 17 градусів. 13,14,15 лютого на дорогах ожеледиця (1 рівень небезпечності, жовтий).

Наразі задіяно всі можливі транспортні ресурси з розчистки доріг на території громади: працює техніка комунальних підприємств селищної ради: комунгосп, водоканалу, філії «Старосинявський райавтодор», Пилявської МПК. Проте техніка не встигає розчищати усі критичні замети на ділянках доріг в кожному населеному пункті через постійні вітри, снігопад.

Враховуючи складні погодні умови Старосинявська ОТГ звертається до мешканців громади бути обережними та обачними, утриматися від поїздок на вихідні, особливо у вечірній та нічний час. Просимо з розумінням підійти до ситуації, що склалася. Для оперативного реагування просимо повідомляти за моб. тел. 0684305402 про випадки не розчищення ділянок доріг та небезпеки аварійних ситуацій.


 

Оперативний штаб з ліквідації наслідків погодних умов

Старосинявської селищної ради