Фото без опису

З метою організації робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації пов’язаної  з поширенням гострої корона вірусної хвороби COVID-19, спричиненої  коронавірусом SARS-CoV-2 на території  громади та забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення, керуючись розпорядженням керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Хмельницької облдержадміністрації №5 від 14 січня 2021 року, розпорядженням керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Старосинявської селищної ради №1 від 12 лютого 2021 року в Старосинявській громаді утворено Штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Також встановлено телефон гарячої лінії для надання консультацій населенню щодо дій та поведінки під час підозри або захворювання на гостру коронавірусну хворобу COVID-19, організації надання медичної допомоги та роз’яснень обмежень, які встановлюються під час карантину. З визначених питань звертатись за телефоном +380673804812.

Станом на 11.12.2021 року за даними КНП «Старосинявський ЦНПМСД» в Старосинявській громаді зареєстровано 695 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, зафіксовано 12 летальних випадків, перебуває на лікуванні 10 чоловік, з них 4 чол. госпіталізовано, 6 чол. перебуває на амбулаторному лікуванні, одужали 669 осіб.

Повідомляємо про порядок дій та поведінки підчас підозри або захворювання на гостру коронавірусну хворобу COVID-19, вжиття профілактичних заходів та звернення за медичною допомогою, дотримання обмежень які встановлюються під час карантину рекомендовані Міністерством охорони здоров’я України. Закликаємо мешканців Старосинявської громади дотримуватися зазначених рекомендацій і правил, дбати про своє здоров’я та здоров’я рідних і оточуючих вас людей!

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису