Фото без описуСтаросинявська селищна рада до уваги жителів громади повідомляє про ускладнення погодних умов протягом цього тижня в зв’язку з циклоном, який приніс нам хурделицю та похолодання. Різке та значне збільшення товщі снігового покриву ускладнює рух автомобільному транспорту та пішохідному пересуванню.

За даними синоптиків, після снігопадів, що триватимуть з 8 лютого по 14 лютого, можливі сильні морози до – 17 0 С. А тому, закликаємо жителів Старосинявщини з розумінням віднестися до ситуації, та не планувати поїздки власним автомобільним транспортом у критичні за станом погодних умов дні. По можливості, з метою зменшення побутового травматизму, рекомендуємо утримуватися від необов’язкових піших пересувань в місцях із значним сніговим покровом та в період значного зниження температури повітря. Відповідально, із дотриманням заходів протипожежної безпеки, користуйтеся пічним опаленням та засобами електрообігріву, не допускаючи не передбаченого загоряння електропроводки та майна, що несе загрозу вашому життю, здоров’ю та призводить до матеріальних втрат. Не залишайте власні транспортні засоби обабіч доріг та в місцях загального користування без нагляду – це ускладнює спеціалізованій техніці проводити роботи по розчищенню від снігового покриву.

В свою чергу інформуємо, що силами комунального господарства Старосинявської селищної ради та філією «Старосинявський райавтодор» ДП «Хмельницькоблавтодор» вживаються всі заходи по розчищенню доріг і вулиць загального користування від снігових заметів та посипання льодяної кірки протиожеледними сумішами. З ночі 08.02.2021 на автошляхах та вулицях нашої громади працює 8 одиниць техніки, з них 6 одиниць – спеціалізованої комунальної техніки селищної ради та МПК с.Пилява. Це автомобіль «МАЗ – С-650», трактори «МТЗ – 82.1», «Фотон - 454», «Т – 150», бульдозер ДТ-75. За необхідності за домовленістю керівництва громади з керівниками господарств та підприємств Старосинявщини на розчищення доріг загального користування та прилеглих до них територій вже залучається та планується залучатися додаткова техніка.