Фото без описуЗ метою сприяння у наданнi послуг особам, якi постраждали вiд домашнього насильства, зокрема в частинi забезпечення мiсцем тимчасового, безпечного, цiлодобового перебування, органiзацiї допомоги особам, якi опинились в складних життєвих обставинах та не мають місця проживання, у яких вiдсутнi документи, що посвідчують особу, як наслiдок виникають проблеми з працевлаштуванням та пошуком житла, а також для збереження родинних зв'язкiв мiж мамою та дитиною, - органiзовано роботу Кризового центру для жiнок iз дiтьми «Місто Добра».

Координує роботу центру Міністерство соціальної політики як загальнодержавний кординатор з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі.

 Мiсце знаходження: м. Чернiвцi, вул, Рiчна,10;

Контакти: 0 800 503 231 безкоштовний з усіх номерів по Україні;

  +З8 (099) 2000 103 офiс БФ «Я майбутнє України»;

  050 243 69 71 керівник Марта Левченко;

  Електронна адреса: cityofgoodness@gmail.com

Кризовий центр для жінок із дітьми «Місто Добра» - це не тільки тимчасовий притулок та мiсце безпечного проживання постраждалих від домашнього насильства, але й комплексна програма соціалізації жінок, по завершенню якої жінка-мама самостiйно вміє забезпечувати себе та своїх дітей. У приміщенні Кризового центру облаштовано 27 житлових кімнат для цілодобового перебування 80 осіб, які забезпечуються всіма необхідними речами, засобами гігієни, продуктами харчування. Разом з тим, умови перебування адаптовані для осіб з інвалідністю.

Мешканцями Кризового центру «Місто Добра» можуть бути жінки із дітьми з усіх областей України та громадяни інших країн, які потребують допомоги на території України.

Мешканці притулку отримують квалiфiковану медичну, юридичну, психологічну, педагогiчну допомогу, здобувають навики ведення домашнього господарства, за потреби можуть здобути освіту, працевлаштуватись.

Для зарахування до Кризового центру необхідні:

  • попереднє узгодження із центром по телефону чи електронній пошті;
  • флюорографія;
  • аналіз на Torch-інфекції.

Програма розвитку є індивідуальною і базується виключно на бажанні та потенціалі самої жінки.

Хмельницький обласний ЦСС.