Фото без описуСоціальна робота невідривна від суспільства і спрямована на усі його проблемні прошарки. Тому необхідність у соціальній роботі існуватиме доки існує суспільство, навіть за найвищого його розквіту, не кажучи вже за суспільство у ситуації, в якій опинилася країна за теперішніх умов пандемії…

Соціальна робота є складним процесом, що вимагає міцних знань соціології, психології, педагогіки, медицини, правознавства, економіки, теорії управління та інших галузей, її ефективність значною мірою залежить від самого соціального працівника, його вмінь, досвіду, особистих якостей. Офіційне введення цієї професії в Україні (як і в колишньому СРСР у цілому) відбулося весною 1991 року. 

У Старосинявській громаді із 2016 року запрацювала комунальна бюджетна установа «Старосинявський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг», який допомагає одиноким громадянам похилого віку.

Сьогодні за сприяння селищного голови Здебського Віталія Едуардовича було виділено з місцевого бюджету кошти в сумі 50,0 тис.грн. для закупки 20-ти велосипедів соціальним робітникам для надання якісних і завчасних соціальних послуг підопічним територіального центру.

Терцентр.