Фото без описуЩиросердечно вітаю вас із професійним святом, яке з любов’ю називають Днем учителя! Ваша професія – найблагородніша серед інших, вона об’єднує людей щирих помислів, сердець, почуттів і навіть самопожертви.

Ви прищеплюєте своїм учням любов до знань, сієте в їх серцях зерно прекрасного, світлого, вічного, відкриваєте складний духовний світ буття, даєте мудрі поради, які відтак для багатьох стають життєвим кредом.

Кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує, разом з тим відповідає за самого себе, свою професійну підготовку, своє право носити це почесне звання.

В умовах суперечливого сьогодення 2020 року все це здається непросто. Та радує те, що, незважаючи ні на що, свій обов’язок ви виконуєте гідно, завжди були і залишаєтесь мудрими наставниками і порадниками для своїх вихованців.

Хай засіяна щоденною працею освітянська нива радує новими талантами, яскравими особистостями та перемогами й здобутками в житті.

Бажаю вам міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних і мирних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради  рідного краю та незалежної України!

 

Начальник  відділу  освіти, молоді, спорту,

культури виконавчого комітету селищної ради    

                             Олександр ПУЗИРУК