Фото без описуСТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СТАРОСИНЯВСЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

06 травня 2020 року смт Стара Синява № 51/2020-р

 

Про проведення дезінфікації криниць та водонапірних башт Рожновського, які знаходяться в комунальній власності Старосинявської селищної ради

Керуючись статями 42, 60 Закону України ,,Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно статей 18,30 Закону України ,,Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення”, ст. 13 Закону України ,,Про питну воду та питне водопостачання”, ,,Санітарних правил і норм”, ,,Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною”:

1. В.о. старостам відповідних населених пунктів спільно з працівниками КНП ,,Старосинявського ЦПМСД “ провести дезінфекцію криниць загального користування з дотриманням правил карантинних обмежень, а також оформити це документально відповідно чинного законодавства України .

2. Директору КП,,Старосинявський ЦВК№1” Матіяшу В.В. провести дезінфікацію водонапірних башт Рожновського, сільських водогонів з дотриманням правил карантинних обмежень та організувати проведення лабараторного контролю якості питної води.

3. Оприлюднити дане розпорядження на офіційному сайті Старосинявської селищної ради.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Карпушина А.А..

 

Селищний голова         В.Е. Здебський