Фото без описуСТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СТАРОСИНЯВСЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

23 березня 2020 року    смт Стара Синява       № 40/2020-р

 

 

Про проведення місячника санітарної очистки та благоустрою населених пунктів

Старосинявської селищної ради

 

Керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 9 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи розпорядження Старосинявської районної державної адміністрації від 12.03.2020 року № 45/2020-р, у зв’язку із проведенням Дня довкілля та з метою покращення санітарного стану населених пунктів Старосинявської селищної ради:

1. Провести з 4 квітня по 4 травня 2020 року місячник санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Старосинявської селищної ради.

2. Керівникам комунальних підприємств, установ та організацій провести санітарну очистку та благоустрій прилеглих, закріплених за ними територій з вивезенням сміття на селищний полігон твердих побутових відходів.

3. Керівникам підприємств, установ та організацій інших форм власності, рекомендувати провести санітарну очистку та благоустрій прилеглих, закріплених за ними територій, з вивезенням сміття на селищний полігон твердих побутових відходів.

4. Підприємствам, установам та організаціям різних форм власності під час проведення місячника відновити місця розритих проїжджих частин вулиць, тротуарів та провести підсів трави на зелених зонах , а ДК ЛСП ,,Діброва” (Д. Довгалюку) провести посадку молодих дерев.

5.Керуючому справами апарату селищної ради (О.Бондарчук) забезпечити проведення інформаційних заходів та роз'яснювальної роботи щодо місячника санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Старосинявської селищної ради.

6. Відділу архітектури та містобудування (Л.Стегніцькій) рекомендувати розповсюджувачам зовнішньої реклами привести рекламоносії у відповідність до вимог Закону України «Про рекламу».

7.Відділу освіти, молоді спорту та культури (О.Пузирук) спільно з керівниками загальноосвітніх закладів провести уроки природи (довкілля), присвячені місячнику санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Старосинявської селищної ради.

8. В.о. старостам організувати прибирання населених пунктів Старосинявської селищної ради.

9. Комунальному підприємству “Старосинявський комунгосп” (І.Федорчук) в період проведення місячника забезпечити вивіз сміття на полігон твердих побутових відходів (сільських сміттєзвалищ).

10. Усі заходи проводити із врахуванням карантинних обмежень, пов’язаних із боротьбою з поширенням короновірусної інфекції.

11. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради А.Карпушина.

 

Селищний голова                                               В. Здебський