Працівниками Старосинявського відділу Старокостянтинівської місцевої прокуратури у суді повністю доведено вину 40-річного раніше судимого мешканця Старосинявського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

У результаті проведеного, за процесуального керівництва Старосинявського відділу Старокостянтинівської місцевої прокуратури, слідчим відділом Старосинявського відділення Старокостянтинівського відділу Головного управління Національної поліції в області досудового розслідування встановлено, що у грудні 2015 року в с. Іванківці Старосинявського району під час спільного розпивання алкогольних напоїв між чоловіками на ґрунті ревнощів виникла суперечка, в ході якої зловмисник наніс потерпілому численні удари металевою кочергою, а потім перерізав горло господарським ножем.

В подальшому, намагаючись уникнути кримінальної відповідальності за вчинений злочин, вбивця розчленував тіло померлого та частину викинув у сільський ставок, а частину закопав поряд.

Вироком Хмельницького міськрайонного суду від 19.03.2019, який залишено 22.11.2019 в силі Тернопільським апеляційним судом, засудженому призначено покарання у виді 11 років позбавлення волі.

 

Старосинявський відділ

Старокостянтинівської місцевої прокуратури