Фото без описуСТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СТАРОСИНЯВСЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824

Проект РІШЕННЯ

_________________ чергової сесії сьомого скликання

 

«____»________ 2019 року Стара Синява № _________


 

Про розмір ставок орендної

плати за землю комунальної власності

на території Старосинявської селищної ради,

за межами населених пунктів

 

З метою забезпечення економічного регулювання земельних відносин у частині встановлення розміру орендної плати за землю на території Старосинявської селищної ради, відповідно до Наказу Держкомітету із земельних відносин №548 від 1 листопада 2010 року «Про затвердження класифікації видів цільового призначення земель», ст.288 Податкового кодексу України, керуючись ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рішення Старосинявської селищної ради №25/2018 від 31 жовтня 2018 року та №43/2019 від 17 травня 2019 року «Про надання згоди на прийняття земельних ділянок державної власності у комунальну власність» Старосинявська селищна рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити розмір ставок орендної плати за землю комунальної власності на території Старосинявської селищної ради, за межами населених пунктів, установивши річну орендну плату за землю у відсотках від нормативної грошової оцінки земельної ділянки згідно додатку.

2. Обчислення розміру орендної плати за земельні ділянки комунальної власності здійснюється з урахуванням їх цільового призначення та коефіцієнтів індексації, визначених законодавством за затвердженими Кабінетом Міністрів України формами, що заповнюються під час укладення або зміни умов договору оренди чи продовження його дії.

3. Орендна плата вноситься щомісячно в строки та в порядку, визначеному договором оренди земельної ділянки та чиним законодавством.

4. Секретарю Старосинявської селищної ради забезпечити оприлюднення даного рішення .

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Старосинявської селищної ради з питань регламенту, прав людини, законності, депутатської діяльності і етики та  планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

 

 

Селищний голова                          В.Здебський