Фото без описуХмельницький Центр розвитку місцевого самоврядування в рамках проекту U-LEAD з Європою «Підтримка реформи децентралізації в Україні» запрошує фахівців об’єднаних територіальних громад та місцевих підприємців взяти участь у семінарі «Інструменти підтримки малого та середнього бізнесу в громадах».

Серед спікерів: представники Агенції регіонального розвитку Хмельницької області та Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури Хмельницької обласної державної адміністрації, Регіонального фонду підтримки підприємництва по Хмельницькій області, Хмельницької міської ради, банківських установ та інші.

Захід проводитиметься 20 серпня 2019 року за адресою: м.Хмельницький, вул.Вайсера,7 (3-й поверх; конференц-зал Хмельницького центру розвитку місцевого самоврядування). Початок семінару: о 10.30 год. (з 10.00 год. до 10.30 год. триватиме реєстрація та вітальна кава).

У разі зацікавленості, просимо до 18.00 год. 16 серпня 2019 року повідомити про участь, надіславши на ел. скриньку: office_reform@ukr.net повідомлення (із зазначенням назви ОТГ, ПІБ, посади та контактного номеру телефону учасника; в темі листа просимо зазначити: Інструменти підтримки бізнесу).

Контактна особа: Катерина Савчук, радник з питань регіонального розвитку, тел. +38 098 438 21 83 та +380673588264 (начальник відділу економічного розвитку громади Постернак П.І.)

Фото без опису