Фото без описуСьогодні у залі районного Будинку культури відбувся звіт селищного голови за підсумками роботи Старосинявської об’єднаної територіальної громади за 2018 рік. Селищний голова Віталій Здебський детально зупинився на зроблених справах у різних сферах діяльності Старосинявської ОТГ.

Розпочав виступ словами:

Фото без описуШановні жителі громади! Щороку маю нагоду розповісти вам про виконанні завдання та пла­ни на розвиток громади. Перш за все висловлюю вам свою вдячність за ро­зуміння та підтримку, співпрацю у різних сферах діяльності громади.

Повірте, протягом 2018 року працювати в такому ритмі, враховуючи непросту фінансово-економічну ситуацію, було нелегко. І це підтверджують результати зроблених справ та факти.

Три роки на посаді селищного голови дали можливість реально оцінити обсяги виконаних робіт і побачити можливості роботи селищної ради. Про це дозвольте зупинитися детальніше у Звіті роботи за 2018 рік.

Протягом 2018 року проводилась робота із залучення інвесторів, що дало позитивні результати на розвиток громади сіл.

До нас частіше як зазвичай почали звертатися мешканці громади, що є доказом того, що громада працює в законному, активному, напруженому ритмі.

Приємно, що за 2018 рік вдалося реалізувати основне із запланованого – забезпечити населення водою, забезпечити безперебійну роботу усіх служб Об’єднаної Територіальної Громади, виготовити відповідну документацію, без якої неможливо розпочати будь-які роботи.

А те, що через об'єктивні причини зробити не змогли, будемо впроваджувати в життя в цьому році.

Дякую вам за увагу, за те, що підтримуєте, розумієте, долучаєтеся до спільних справ на розвиток громади, що вмієте слухати і робити справедливий аналіз почутого, вірите фактам і зробленим справам.

Захід тривав півтори години, більша частина часу була присвячена відповідям селищного голови на запитання жителів громади. Із залу адресували питання, що стосувалися розвитку інфраструктури сіл громади, утримання шкіл, ФАПів, ремонту клубів, індивідуальних підключень до мережі водопроводу, проведення освітлення та ін. Усі питання розглянуто, надано відповіді та консультації.

Виступив священик української греко-католицької церкви Мирон Люшней, зупинився детально на вихованні молоді, вияву поваги один до одного, від чого залежить атмосфера в суспільстві, життя у громаді; подякував селищному голові, акцентуючи увагу на тому, що за останні 3 роки Стару Синяву почали поетапно відновлювати, працювати на розвитком, є результати роботи, факти, і важливо, що кожного року селищний голова інформує жителів про те, що саме зроблено, які зміни відбулися. - До 2016 року ми не зустрічали подібних зборів жителів громади.

На завершення селищний голова Віталій Здебський подякував інвесторам-аграріям за співпрацю, висловив слова вдячності депутатам селищної ради та працівникам за роботу, подякував жителям громади за розуміння та підтримку.

Фото без опису

 

Прес-служба ОТГ.