Фото без описуВихованці Старосинявської ДЮСШ взяли участь у змаганнях із лижних гонок на першість м. Хмельницького, які проходили в за трьома віковими групами серед хлопців та дівчат: 2004 р.н. і старші; 2005-2007 р.н.; 2008р.н. і молодші.

У старшій віковій групі юнаків на дистанції 3 км. перемогу здобув Ілля Алєксов, друге місце Сергій Собко, четверте Максим Геренчук, сьоме Михайло Назаренко. Серед дівчат старшої вікової групи на дистанції 2 км. друге місце посіла Діана Гусар.

У середній віковій групі серед хлопців 2005-2007 р.н. на дистанції 2 км. четверте місце Олексій Кравець, п’яте Тарас Подзігун. Серед дівчат на дистанції 2 км. перемогу здобули Анна Собко та Христина Алєксова.

У молодшій віковій групі серед дівчат на дистанції 1 км. перемогу здобула Анастасія Дем’янова, третє місце виборола Поліна Алєксова.

12-13 січня проходив Чемпіонат області лижних гонок у селі Хотьківці Красилівського району .

На дистанції 4 км. у старшій віковій групі перше місце Ілля Алєксов, друге місце Сергій Собко, шосте місце Максим Герасимчук, сьоме місце Михайло Назаренко. Серед дівчат четверте місце Діана Гусар.

У середній віковій групі на дистанцій 2 км. перше місце Анна Собко, третє місце Христина Алєксова, п’яте місце Олексій Кравець, шосте Тарас Подзігун.

У молодші віковій групі друге місце Анастасія Дем’янова, третє Поліна Алєксова. Серед юнаків четверте місце посів Костянтин Заїка.

Фото без опису

За результатами змагань сформована збірна команда області, до якої увійшли вихованці Старосинявської ДЮСШ: Ілля Алєксов, Сергій Собко, Анна Собко, Христина Алєксова, Анастасія Дем’янова.

Юні спортсмени будуть захищати честь Хмельницької області на юнацькому Чемпіонаті України, який проходитиме в НСБ «Тисовець» Львівської області.

Старосинявська ДЮСШ дякує селищному голові Віталію Здебському, депутатському корпусу, начальнику відділу освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради Олександру Пузируку за підтримку учнів-спортсменів, що мають змогу брати участь у змаганнях обласних та республіканських рівнів.

 

Старосинявська ДЮСШ.