Фото без описуСтаросинявська селищна рада працює в сучасних умовах соціального партнерства з агрокомпанією «КЕРНЕЛ». Завдяки тісній співпраці за 2018 рік зроблено чимало гарних справ для жителів громади та втілено в життя багато проектів.

У сфері благоустрою: закуплено і вивезено щебінь для проведення ямкового ремонту доріг: с.Іванківці – 200т; с.Дубова – 200т; с.Пилявка, с.Карпівці - 200 т.; .Пилява – 600т. на суму – 170 тис. грн.; проведено благоустрій кладовища с.Гончариха на суму більше 10 тис. грн.; придба­но зупинку та будівельні матеріали на суму 1971 грн.; у с.Щербані – надана допомога в забезпеченні бу­дівельними матеріалами для ремонту громадської їдальні на суму 5 тис. грн.; для ремонту громадської кім­нати с.Миколаївка – 4 тис. грн.; у с. Паньківці придбали труб и для про­ведення водопроводу на суму майже 88 тис. грн. та оплатили послуги з перевезення труб – 12 тис. грн.; здій­снено копання траншеї с.Пилява на суму 12 тис. грн.Фото без опису

Освітлення: смт Стара Синява - закуплено с в і т и л ь н и к и для освітлен­ня мікрорайо­ну Братки на суму – 32 010 грн.; освітлен­ня с.Пиляви (55 світиль­ників) – 37 800 грн. та додатково заку­плено світиль­ники – за 17 тис. грн.; для місцевого клубу с.Ли­санівці закуплено 12 світильників за 3 тис. грн.

Оргтехніка: закуплено інфор­маційне табло та дві камери відео­спостереження - 21 тис. грн.; у клуб с.Лисанівці - акустичну систему і два мікрофони на суму 25 тис. грн.; у школу с.Паньківці - придбано апа­ратуру 12 тис. грн.; у с.Заставці для місцевого дитсадка та школи придба­ли новий посуд, постільну білизну та миючі засоби, пилосос, праску, обі­грівач та сучасну акустичну систему на суму майже 15 тис. грн. ; надано допомогу Пилявській ЗОШ на ре­монт - більше 7 тис. грн.

Загальна сума допомоги за 2018 рік становила: більше 480 тис. грн.

Прес-служба ОТГ