Відповідно до Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», керуючись підпунктом 1 пункту а статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування України», Положення про конкурсну комісію з призначення управителів багатоквартирних будинків по Старосинявській селищній раді, затвердженого рішенням виконавчого комітету Старосинявської селищної ради від 10 вересня 2018року №1 «Про конкурсну комісію для проведення конкурсу з призначення управителів багатоквартирних будинків», протоколу №2 від 19,10,2018 року ,, Затвердження конкурсної документації для проведення конкурсу з призначення управителів багатоквартирних будинків Старосинявської селищної ради,” виконавчий комітет селищної ради  рішенням від 26 жовтня 2018 року за № 07/2018 вирішив (оригінал та повний комплект тут) :

  • 1. Затвердити конкурсну документацію для проведення конкурсу з призначення управителів багатоквартирних будинків Старосинявської селищної ради, що додається.
  • 2. Оголосити конкурс з призначення управителів багатоквартирних будинків Старосинявської селищної ради відповідно до затвердженої конкурсної документації.
  • 3. Відділу комунального майна та житлово-комунального господарства та інфраструктури Старосинявської селищної ради забезпечити оприлюднення в друкованих засобах масової інформації інформаційного повідомлення про проведення конкурсу та на офіційному веб-сайті Старосинявської селищної ї ради оголошення про проведення конкурсу відповідно до чинного законодавства.
  • 4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника селищного голови Карпушина А.А.