Фото без описуз проведення конкурсу на зайняття посади головного лікаря (керівника) комунального некомерційного підприємства «Старосинявський центр первинної медико – санітарної допомоги»

Старосинявська селищна рада повідомляє, що рішенням виконавчого комітету Старосинявської селищної ради «Про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади головного лікаря (керівника) комунального некомерційного підприємства «Старосинявський центр первинної медико-санітарної допомоги» від 22.08.2018 року № 01/2018 було прийнято рішення про проведення конкурсу на зайняття посади головного лікаря (керівника) комунального некомерційного підприємства «Старосинявський центр первинної медико – санітарної допомоги» .

Згідно Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року №1094, пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються до Старосинявської селищної ради протягом 15 днів з моменту оприлюднення оголошення про початок  формування конкурсної комісії.

Відповідно до вищевказаного Порядку до складу конкурсної комісії входять у рівній кількості:

  • представники Органу управління;

  • представники трудового колективу Закладу;

  • представники громадської ради органу управління або особи (за згодою), делеговані громадськими обєднаннями з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоровя та/ або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських обєднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та погоджені громадською радою при органі управління – по одній особі від кожного громадського обєднання;

Кількість членів конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я становить шість – дев’ять осіб.

Тож, зазначаємо, що строк подачі пропозицій для формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади головного лікаря (керівника) комунального некомерційного підприємства «Старосинявський центр первинної медико – санітарної допомоги» до 05.09.2018 р. включно.

Пропозиції подавати до Старосинявської селищної ради за адресою: 31400, Хмельницька область, Старосинявський район, смт. Стара Синява, вул. І.Франка,8