Скликання: Рішення виконкому
Сесія / комісія: Засідання 04 березня 2021 року
Тип документу: Рішення виконкому
Дата: 04.03.2021
Номер документу: 12/2021
Назва документу: Про присвоєння адрес
Прикріплені файли:
  1. Про присвоєння адрес (0.04 МБ)

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СТАРОСИНЯВСЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824

 

Р І Ш Е Н Н Я

04 березня 2021 року смт Стара Синява № 12/2021

 

Про присвоєння адрес

 

Розглянувши заяви та подані документи громадян Попик Тетяни Іванівни, жительки с. Теліжинці, Новохатського Олександра Михайловича, Брушка Віктора Івановича, Брушко Лідії Іванівни, жителів смт. Стара Синява, Гриня Олега Петровича, жителя с.Йосипівка, Плескачова Володимира Андрійовича, жителя смт. Теофіполь, голови правління СГК «Воля» с.Цимбалівка Процюка Василя Володимировича з метою оформлення правовстановлюючих документів на об’єкти нерухомого майна, керуючись пунктом 1 статті 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет селищної ради

ВИРІШИВ:

 

1. Розглянувши заяву та подані документи громадянки Попик Тетяни Іванівни жительки с. Теліжинці, щодо присвоєння адреси на житловий будинок по вулиці Комарова в с. Теліжинці, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків та з метою упорядкування їх нумерації, присвоїти адресу житловому будинку, який належить Попик Тетяні Іванівні, виклавши її в наступній редакції:

31400 Хмельницька область

Старосинявський район

с. Теліжинці

вул. Комарова, 3

 

2. Розглянувши заяву та подані документи громадянина Плескачова Володимира Андрійовича жителя смт. Теофіполя, щодо присвоєння адреси цегляній будівлі гаражів, загальною площею 172.3 кв.м., що являє собою окремий індивідуально визначений об’єкт нерухомого майна - будівля гаражів, виділеного в натурі, як окремого об’єкта нерухомості по вулиці Заводська в смт. Стара Синява, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків та об’єктів нерухомого майна, з метою упорядкування їх нумерації, присвоїти адресу ( відповідно договору про поділ в натурі нерухомого майна від 15.02.2021 р.) виділеному в натурі, як окремого об’єкта нерухомості (будівлі гаражу), який належить Плескачову Володимиру Андрійовичу (договір купівлі- продажу), виклавши її в наступній редакції:

31400 Хмельницька область

Старосинявський район

смт. Стара Синява

вул. Заводська, 2А/1

3. Розглянувши заяву та подані документи громадянина Гриня Олега Петровича жителя с. Йосипівка, щодо присвоєння адреси цегляній будівлі гаражів, загальною площею 32.0 кв.м., що являє собою окремий індивідуально визначений об’єкт нерухомого майна - будівля гаражів, виділеного в натурі, як окремого об’єкта нерухомості по вулиці Заводська в смт. Стара Синява, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків та об’єктів нерухомого майна, з метою упорядкування їх нумерації, присвоїти адресу ( відповідно договору про поділ в натурі нерухомого майна від 15.02.2021 р.) виділеному в натурі, як окремого об’єкта нерухомості (будівлі гаражу), який належить Гриню Олегу Петровичу (договір купівлі- продажу), виклавши її в наступній редакції:

31400 Хмельницька область

Старосинявський район

смт. Стара Синява

вул. Заводська, 2А/2

 

4. Розглянувши заяву та подані документи громадянина Новохатського Олександра Михайловича жителя смт. Стара Синява, щодо присвоєння адреси цегляній будівлі гаражів, загальною площею 102.2 кв.м., що являє собою окремий індивідуально визначений об’єкт нерухомого майна - будівля гаражів, виділеного в натурі, як окремого об’єкта нерухомості по вулиці Заводська в смт. Стара Синява, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків та об’єктів нерухомого майна, з метою упорядкування їх нумерації, присвоїти адресу ( відповідно договору про поділ в натурі нерухомого майна від 15.02.2021 р.) виділеному в натурі, як окремого об’єкта нерухомості (будівлі гаражу), який належить Новохатському Олександру Михайловичу (договір купівлі- продажу), виклавши її в наступній редакції:

31400 Хмельницька область

Старосинявський район

смт. Стара Синява

вул. Заводська, 2А/3

 

5. Розглянувши заяву та подані документи громадянки Брушко Лідії Іванівни жительки смт. Стара Синява, щодо присвоєння адреси на нерухоме майно (будівля складу) по вулиці Заводській в смт. Стара Синява, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків та об’єктів нерухомого майна, з метою упорядкування їх нумерації, присвоїти адресу на нерухоме майно (будівля складу), який належить Брушко Лідії Іванівні (згідно договору купівлі- продажу від 26.06.2014), виклавши її в наступній редакції:

31400 Хмельницька область

Старосинявський район

смт. Стара Синява

вул. Заводська, 2а/4

 

6. Розглянувши заяву та подані документи громадянина Брушка Віктора Івановича жителя смт. Стара Синява, щодо присвоєння адреси на нерухоме майно (будівля складу) по вулиці Заводській в смт. Стара Синява, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків та об’єктів нерухомого майна, з метою упорядкування їх нумерації, присвоїти адресу на нерухоме майно (будівля складу), який належить Брушку Віктору Івановичу (згідно договору купівлі- продажу від 26.06.2014), виклавши її в наступній редакції:

31400 Хмельницька область

Старосинявський район

смт. Стара Синява

вул. Заводська, 2а/5

 

7. Розглянувши заяву та подані документи голови правління СГК «Воля» с. Цимбалівка Процюка Василя Володимировича, щодо присвоєння адреси на нерухоме майно (на будівлю) по вулиці Першотравневій в с. Цимбалівка, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків та об’єктів нерухомого майна, з метою упорядкування їх нумерації, присвоїти адресу на нерухоме майно (на будівлю), виклавши її в наступній редакції:

31413 Хмельницька область

Старосинявський район

с. Цимбалівка

вул. Першотравнева, буд.№ 9А

 

8. Розглянувши заяву та подані документи голови правління СГК «Воля» с. Цимбалівка Процюка Василя Володимировича, щодо присвоєння адреси на нерухоме майно (на будівлю) по вулиці Першотравневій в с. Цимбалівка, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків та об’єктів нерухомого майна, з метою упорядкування їх нумерації, присвоїти адресу на нерухоме майно (на будівлю), виклавши її в наступній редакції:

31413 Хмельницька область

Старосинявський район

с. Цимбалівка

вул. Першотравнева, буд.№ 9Б

 

9. Розглянувши заяву та подані документи голови правління СГК «Воля» с. Цимбалівка Процюка Василя Володимировича, щодо присвоєння адреси на нерухоме майно (на будівлю) по вулиці Гвардійській в с. Яблунівка, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків та об’єктів нерухомого майна, з метою упорядкування їх нумерації, присвоїти адресу на нерухоме майно (на будівлю), виклавши її в наступній редакції:

31413 Хмельницька область

Старосинявський район

с. Ябленівка

вул. Гвардійська, буд.№ 7А

 

10. Рекомендувати заявникам звернутися до відповідних районних служб та організацій для внесення змін до документації на об’єкт нерухомості згідно даного рішення.

11. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Карпушина А.А.

 

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ