Скликання: Рішення виконкому
Сесія / комісія: Засідання 04 березня 2021 року
Тип документу: Рішення виконкому
Дата: 04.03.2021
Номер документу: 11/2021
Назва документу: Про уточнення адрес
Прикріплені файли:
  1. Про уточнення адрес (0.03 МБ)

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СТАРОСИНЯВСЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

04 березня 2021 року смт Стара Синява № 11/2021

 

Про уточнення адрес

 

Розглянувши заяви та подані документи громадян Гулика Юрія Миколайовича, Димихіна Олега Петровича, Білань Тамари Григорівни, Братенка Євгенія Івановича жителів смт. Стара Синява, Кузь Миколи Васильовича жителя с. Пасічна з метою упорядкування нумерації будинків та об’єктів нерухомого майна керуючись пунктом 1 статті 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Розглянувши заяву та подані документи громадянина Гулика Юрія Миколайовича, жителя смт. Стара Синява, щодо уточнення адреси житлового будинку в смт. Стара Синява вулиця Гвардійська, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків по вулиці Гвардійська в смт. Стара Синява, уточнити адресу на житловий будинок, який належить Гулику Юрію Миколайовичу, з № 24 на №13 виклавши її в наступній редакції:

31400 Хмельницька область

Старосинявський район

смт. Стара Синява

вул. Гвардійська, 13

 

2. Розглянувши заяву та подані документи громадянина Димихіна Олега Петровича, жителя смт. Стара Синява, щодо уточнення адреси житлового будинку в смт. Стара Синява провулок Чапаєва, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків по вулиці Чапаєва та по провулку Чапаєва в смт. Стара Синява, уточнити адресу на житловий будинок, який належить Димихіну Олегу Петровичу, замінивши вулиця Чапаєва на провулок Чапаєва та виклавши її в наступній редакції:

31400 Хмельницька область

Старосинявський район

смт. Стара Синява

пров. Чапаєва, 8в

3. Розглянувши заяву та подані документи громадянки Білань Тамари Григорівни, жительки смт. Стара Синява, щодо уточнення адреси житлового будинку в смт. Стара Синява вулиця Франка І., провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків по вулиці Франка І. в смт. Стара Синява, уточнити адресу на житловий будинок, який належить Білань Тамарі Григорівні, Біланю Володимиру Миколайовичу, Братенко Марії Євгенівні (приватна спільна часткова власність) з вулиці Франка І., 7 квартира 1 на вулицю Франка І. 7б квартира 1, виклавши її в наступній редакції:

31400 Хмельницька область

Старосинявський район

смт. Стара Синява

вул. Франка І., 7б кв. 1

4. Розглянувши заяву та подані документи громадянки Братенка Євгенія Івановича, жителя смт. Стара Синява, щодо уточнення адреси житлового будинку в смт. Стара Синява вулиця Франка І., провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків по вулиці Франка І. в смт. Стара Синява, уточнити адресу на житловий будинок, який належить Братенку Євгенію Івановичу (згідно договору дарування ВЕЕ №473151 від 19.02.2007) з вулиці Франка І., 7 квартира 2 на вулицю Франка І. 7б квартира 2, виклавши її в наступній редакції:

31400 Хмельницька область

Старосинявський район

смт. Стара Синява

вул. Франка І., 7б кв. 2

 

5. Розглянувши заяву та подані документи громадянина Кузь Миколи Васильовича, жителя с. Пасічна, щодо уточнення адреси житлового будинку в с. Пасічна вулиця Ставкова, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків по вулиці Ставкова в с. Пасічна, уточнити адресу на житловий будинок, який належить Кузь Миколі Васильовичу, з № 13 на №13а, виклавши її в наступній редакції:

31414 Хмельницька область

Старосинявський район

с. Пасічна

вул. Ставкова, 13а

 

6. Рекомендувати заявникам звернутися до відповідних служб та організацій для внесення змін до документації на об’єкт нерухомості згідно даного рішення.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Карпушина А.А.

 

 

 

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ