Скликання: Рішення виконкому
Сесія / комісія: Засідання 07 лютого 2022 року
Тип документу: Рішення виконкому
Дата: 07.02.2022
Номер документу: 26/2022
Назва документу: Про уточнення адрес
Прикріплені файли:
  1. Про уточнення адрес (0.03 МБ)

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824, E-Mail: selichna_ss@ukr.net

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

07 лютого 2022 року смт Стара Синява № 26/2022

 

Про уточнення адрес

 

Керуючись пунктом 1 статті 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву та подані документи громадян Казакової Тамари Володимирівни жительки с. Пасічна, Демихіна Миколи Павловича жителя с. Паньківці, Шумович Інни Миколаївни жительки м. Хмельницький з метою упорядкування нумерації будинків та об’єктів нерухомого майна виконавчий комітет селищної ради

ВИРІШИВ:

1. Розглянувши заяву та подані документи громадянки Казакової Тамари Володимирівни, жительки с. Пасічна, щодо уточнення адреси на квартиру у житловому будинку в

с. Пасічна вулиця Жовтнева, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків по вулиці Жовтнева в с. Пасічна, уточнити адресу на квартиру у житловому будинку, який належить Казаковій Тамарі Володимирівні з вулиця Жовтнева, № 31 на вулиця Жовтнева, 12 кв. 2, виклавши її в наступній редакції:

31414 Хмельницька область

Хмельницький район

смт. Пасічна

вул. Жовтнева,12 кв. 2

2. Розглянувши заяву та подані документи громадянина Демихіна Миколи Павловича жителя с. Паньківці, щодо уточнення адреси на житловий будинок по вулиці Березневій в с. Хуторі Дашківському, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків та з метою упорядкування їх нумерації, уточнити адресу на житловий будинок, який належить Демихіну Миколі Павловичу, замінивши с. Дашківці на с. Хутір Дашківський виклавши її в наступній редакції:

31407 Хмельницька область

Хмельницький район

с. Хутір Дашківський

вул. Березнева, 9

 

3. Розглянувши заяву та подані документи громадянки Шумович Інни Миколаївни жительки м. Хмельницький, щодо уточнення адреси на будинок садибного типу з господарськими будівлями та спорудами по вулиці Гвардійська в смт. Стара Синява, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків та з метою упорядкування їх нумерації, уточнити адресу на будинок садибного типу з господарськими будівлями та спорудами, який належав Гуриній Ользі Спиридонівні, з №21 на № 19А, виклавши її в наступній редакції:

31400 Хмельницька область

Хмельницький район

Смт. Стара Синява

вул. Гвардійська, 19А

 

4. Уточнити адресу на нежитлове приміщення по вулиці Грушевського, 66 в смт. Стара Синява з № 66 на № 66/2, виклавши її в наступній редакції:

31400 Хмельницька область

Хмельницький район

смт. Стара Синява

вул. Грушевського, 66/2

5. Рекомендувати заявникам звернутися до відповідних служб та організацій для внесення змін до документації на об’єкт нерухомості згідно даного рішення.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Карпушина А.А.

 

Перший заступник

селищного голови Олександр ПОПИК