Скликання: Рішення виконкому
Сесія / комісія: Засідання 07 лютого 2022 року
Тип документу: Рішення виконкому
Дата: 07.02.2022
Номер документу: 25/2022
Назва документу: Про присвоєння адрес
Прикріплені файли:
  1. Про присвоєння адрес (0.04 МБ)

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824, E-Mail: selichna_ss@ukr.net

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

07 лютого 2022 року смт Стара Синява № 25/2022

 

Про присвоєння адрес

Керуючись пунктом 1 статті 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяви та подані документи громадян Остапюк Лідії Михайлівни жительки с. Ладиги Старокостянтинівського району, Ревнюк Катерини Василівни жительки с. Ілятка, Цимбалістого Олега Володимировича жителя смт. Стара Синява, Білань Любові Григорівни жительки с. Щербані, Подзігун Наталії Василівни жительки

м. Хмельницький з метою оформлення правовстановлюючих документів на об’єкти нерухомого майна, виконавчий комітет селищної ради

ВИРІШИВ:

 

1. Розглянувши заяву та подані документи громадянки Остапюк Лідії Михайлівни жительки с. Ладиги Старокостянтинівського району, щодо присвоєння адреси на житловий будинок по вулиці Підлісна в с. Рідкодуб, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків та з метою упорядкування їх нумерації, присвоїти адресу на житловий будинок, який належить Остапюк Лідії Михайлівні, виклавши її в наступній редакції:

31414 Хмельницька область

Хмельницький район

с. Рідкодуб

вул. Підлісна, 53

2. Розглянувши заяву та подані документи громадянки Ревнюк Катерини Василівни жительки с. Ілятка, щодо присвоєння адреси на будівлю млина по вулиці Матросова в

с. Ілятка, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків та об’єктів нерухомого майна, з метою упорядкування їх нумерації, присвоїти адресу на будівлю млина, який належить Ревнюк Катерині Василівні, виклавши її в наступній редакції:

31400 Хмельницька область

Хмельницький район

с. Ілятка

вул. Матросова, 1-А

3. Розглянувши заяву та подані документи громадянки Ревнюк Катерини Василівни жительки с. Ілятка, щодо присвоєння адреси на будівлю майстрерні- циркулярки по вулиці Матросова в с. Ілятка, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків та об’єктів нерухомого майна, з метою упорядкування їх нумерації, присвоїти адресу на будівлю майстрерні- циркулярки, яка належить Ревнюк Катерині Василівні, виклавши її в наступній редакції:

31400 Хмельницька область

Хмельницький район

с. Ілятка

вул. Матросова, 1-Б

4. Розглянувши заяву та подані документи громадянки Цимбалістого Олега Володимировича жителя смт. Стара Синява, щодо присвоєння адреси на приміщення по вулиці Красносільська в с. Красносілка, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків та об’єктів нерухомого майна, з метою упорядкування їх нумерації, присвоїти адресу на приміщення, яке належить Цимбалістому Олегу Володимировичу, виклавши її в наступній редакції:

31400 Хмельницька область

Хмельницький район

с. Красносілка

вул. Красносільська, 44

5. Розглянувши заяву та подані документи громадянки Білань Любові Григорівни жительки с. Щербані, щодо присвоєння адреси на садибний (індивідуальний) житловий будинок по вулиці Озерна в с. Щербані, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків та з метою упорядкування їх нумерації, присвоїти адресу на садибний (індивідуальний) житловий будинок, який належить Білань Любові Григорівні, виклавши її в наступній редакції:

31400 Хмельницька область

Хмельницький район

с. Щербані

вул. Озерна, 25

6. Розглянувши заяву та подані документи громадянки Подзігун Наталії Василівни жительки м. Хмельницький, щодо присвоєння адреси на будинок садибного типу з господарськими будівлями та спорудами по вулиці Сонячна в с. Пилявка, провівши інвентаризацію, обстеження житлових будинків та з метою упорядкування їх нумерації, присвоїти адресу на будинок садибного типу з господарськими будівлями та спорудами, який належав Подзігун Василю Антоновичу, виклавши її в наступній редакції:

31420 Хмельницька область

Хмельницький район

с. Пилявка

вул. Сонячна, 7

 

7. Рекомендувати заявникам звернутися до відповідних служб та організацій для внесення змін до документації на об’єкт нерухомості згідно даного рішення.

8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Карпушина А. А.

 

Перший заступник

селищного голови Олександр ПОПИК