Фото без описуКоманда ГО Центр Стратегічних Ініціатив продовжує роботу над проєктом «Мій врожайний рік», який впроваджується у межах програми «Спроможні та сильні», що виконується Фондом Східна Європа за сприяння Швейцарії. Даний проєкт реалізується метою покращення адаптації родин ВПО, сімей військовослужбовців ЗСУ та місцевих мешканців сільських громад Хмельниччини до проживання на землі, шляхом надання в спільне користування садово-городнього обладнання.

Діяльність у межах проєкту спрямована на колективи, що складаються зі щонайменше 5 родин, які проживають у сільській місцевості на Хмельниччині: родини ВПО; родини військовослужбовців ЗСУ, зокрема: домогосподарства, очолювані жінками військовослужбовців ЗСУ або домогосподарства, очолювані батьками військовослужбовця ЗСУ; родини мешканців Хмельниччини, що проживають в сільській місцевості.

За підтримки Старосинявської селищної ради, жителі населених пунктів  (одна родина військовослужбовця ЗСУ, одна родина ВПО, три родини мешканців сільської місцевості)  стали учасниками даного проєкту «Мій врожайний рік»  та отримали в подарунок садово-городній інвентар.

Серед 25 учасників конкурсу із  Старосинявської громади наступні:  с.Бабине, уповноважена –  Холодняк Галина Гордіївна;  с. Іванківці, уповноважена – Ємець Світлана Михайлівна; с. Пилява, уповноважена – Ящук Юлія Олександрівна; с. Пилявка, уповноважений – Гранчак Григорій Іванович, котрі отримали гранти – мотокоси, бензопили, акумуляторні  обприскувачі; садові сікатори.

Нагадуємо, раніше в травні також було оголошено 15 переможців, які вже отримали обране знаряддя. І зовсім скоро ще 26 переможців травня отримають свій садово-городній інвентар, і проєкт «Мій врожайний рік» буде завершено.

ГО ЦСІ здійснює проєкт «Мій врожайний рік» у межах програми «Спроможні та сильні», що виконується Фондом Східна Європа за сприяння Швейцарії.

#CapableAndResistant #СпроможніТаСильні #ФондСхіднаЄвропа #ЦентрСтратегічнихІніціатив #МійВрожайнийРік

Фото без описуФото без опису

 

За матеріалами проєкту