Скликання: Рішення виконкому
Сесія / комісія: Засідання 22 вересня 2021 року
Тип документу: Рішення виконкому
Дата: 22.09.2021
Номер документу: 07/2021
Назва документу: Про надання згоди на здачу в оренду нежитлового приміщення об’єкту комунальної власності Старосинявської селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Про надання згоди на здачу в оренду нежитлового приміщення об’єкту комунальної власності Старосинявської селищної ради (0.05 МБ)

 

 

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824, E-Mail: selichna_ss@ukr.net

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

22 вересня 2021 року смт Стара Синява № 07/2021

 

Про надання згоди на здачу в

оренду нежитлового приміщення

об’єкту комунальної власності

Старосинявської селищної ради

 

Відповідно до статей 29,32,42,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Положення про оренду комунального майна Старосинявської селищної ради, враховуючи звернення відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради, виконавчий комітет селищної ради,

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати згоду на здачу в оренду нежитлового приміщення загальною площею 36 м.кв., яке знаходиться за адресою: вул. Грушевського,17 смт. Стара Синява Хмельницького району Хмельницької області об’єкту комунальної власності, балансоутримувачем якого є відділ освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради та внести його до переліку об’єктів 1 – го типу, щодо яких прийнято рішення про здачу в оренду.

2. Балансоутримувачу об’єкту комунальної власності забезпечити внесення його до системи електронних торгів Е-ТЕНДЕР для проведення аукціону згідно Положення про оренду комунального майна Старосинявської селищної ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань житлово – комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, будівництва, земельних відносин, агропромислового комплексу та охорони навколишнього природного середовища.

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ