Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: *
Тип документу: Проект рішення сесії
Дата: 20.09.2021
Номер документу: *
Назва документу: Про нову редакцію Статуту комунального закладу «Старосинявська дитяча мистецька школа» Старосинявської селищної ради.
Прикріплені файли:
  1. Про нову редакцію Статуту комунального закладу «Старосинявська дитяча мистецька школа» Старосинявської селищної ради. (0.04 МБ)

 

СТРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СТАРОСИНЯВСЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ № ___/2021

сесії селищної ради

___________скликання

від «___» _________ 2021р.

 

Про нову редакцію Статуту комунального закладу «Старосинявська дитяча мистецька школа» Старосинявської селищної ради.

 

Відповідно до статей 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою приведення Статутів закладів культури у відповідність з вимогами чинного законодавства України.

ВИРІШИЛА:

1. Змінити назву «Комунальний заклад «Старосинявська мистецька школа» Старосинявської об’єднаної територіальної громади Хмельницької області» на «Комунальний заклад «Старосинявська дитяча мистецька школа» Старосинявської селищної ради».

2. Викласти Статут КЗ «Старосинявська дитяча мистецька школа» Старосинявської селищної ради у новій редакції та затвердити його.(Додається).

3. Уповноважити директора КЗ Старосинявської дитячої мистецької школи Кучера Сергія Михайловича щодо підписання Статуту КЗ Старосинявської дитячої мистецької школи у новій редакції.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Голова селищної ради Віталій ЗДЕБСЬКИЙ