Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: *
Тип документу: Проект рішення сесії
Дата: 20.09.2021
Номер документу: *
Назва документу: Про повернення адміністративного будинку комунальної власності Старосинявської селищної ради з балансу Хмельницької районної державної адміністрації на баланс Старосинявської селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Про повернення адміністративного будинку комунальної власності Старосинявської селищної ради з балансу Хмельницької районної державної адміністрації на баланс Старосинявської селищної ради (0.03 МБ)

ПРОЕКТ №__

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824,

e-mail: selichna_ss@ukr.net

 

РІШЕННЯ

 

_______ сесії ___________ скликання

 

_______________ смт Стара Синява № _____________

 

Про повернення адміністративного будинку комунальної власності

Старосинявської селищної ради з балансу Хмельницької районної

державної адміністрації на баланс Старосинявської селищної ради

 

Керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», зверненням Хмельницької районної державної адміністрації від 03.08.2021 р № 39/08-1237/21, Старосинявська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Повернути з балансу Хмельницької районної державної адміністрації на баланс Старосинявської селищної ради адміністративний будинок, що знаходиться за адресою: смт. Стара Синява, вул. Івана Франка, буд.7.

2. Рішення сесії Старосинявської селищної ради від 29.12.2000 р. № 15 «Про подання Старосинявської райдержадміністрації», відповідно до якого приміщення, вказане в п. 1 даного рішення, було передане на баланс Старосинявській районній державній адміністрації, правонаступником якої є Хмельницька районна державна адміністрація, вважати таким, що втратило чинність.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та агропромислового комплексу, охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ