Скликання: Рішення виконкому
Сесія / комісія: Засідання 13 вересня 2021 року
Тип документу: Рішення виконкому
Дата: 13.09.2021
Номер документу: 14/2021
Назва документу: Про затвердження плану невідкладних заходів із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, захисту прав осіб, які постраждали від такого насильства на території Старосинявської селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження плану невідкладних заходів із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, захисту прав осіб, які постраждали від такого насильства на території Старосинявської селищної ради (0.03 МБ)
  2. ПЛАН невідкладних заходів із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, захисту прав осіб, які постраждали від такого насильства на території Старосинявської селищної ради (0.04 МБ)

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824, е-мail: selichna_ss@ukr.net

Р І Ш Е Н Н Я

13 вересня 201 року смт Стара Синява № 14/2021

Про затвердження плану

невідкладних заходів із запобігання

та протидії домашньому насильству,

насильству за ознакою статі, захисту прав осіб, які

постраждали від такого насильства

на території Старосинявської селищної ради

На підставі статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2018 року № 658 «Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі», виконавчий комітет Старосинявської селищної ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити план невідкладних заходів із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, захисту прав осіб, які постраждали від такого насильства, що додається.

2. Старосинявському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради забезпечити подання кожного півріччя до 15 січня та до 15 липня Старосинявській селищній раді інформації про стан виконання зазначеного плану невідкладних заходів для узагальнення.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра ПОПИКА.

Перший заступник

селищного голови Олександр ПОПИК