Скликання: Рішення виконкому
Сесія / комісія: Засідання 13 вересня 2021 року
Тип документу: Рішення виконкому
Дата: 13.09.2021
Номер документу: 09/2021
Назва документу: Про надання згоди на передачу в оренду нежитлового приміщення та внесення його до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Старосинявської селищної ради, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду
Прикріплені файли:
  1. Про надання згоди на передачу в оренду нежитлового приміщення та внесення його до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Старосинявської селищної ради, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду (0.04 МБ)

 

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824, E-Mail: selichna_ss@ukr.net

Р І Ш Е Н Н Я

13 вересня 2021 року смт Стара Синява № 09/2021

 

Про надання згоди на передачу в оренду нежитлового приміщення

та внесення його до Переліку другого типу

об’єктів комунальної власності Старосинявської селищної ради,

щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду

 

Керуючись статтями 29, 42, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оренду державного та комунального майна», Положенням про оренду комунального майна Старосинявської селищної ради, враховуючи звернення Управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України в Хмельницькій області № 1569-05 від 05.08.2021 року, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

Надати згоду на передачу в оренду нежитлового приміщення комунальної власності, власником якого є Старосинявська селищна рада (кабінет № 206) корисною площею 11 м2, на 2-му поверсі адміністративної будівлі, яке знаходиться за адресою: Хмельницький район, смт Стара Синява, вул. Івана Франка, 8.

Включити приміщення, вказане в п. 1 рішення, до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду згідно підпункту 14 пункту 1 статті 1 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».

Забезпечити внесення вказаного об’єкту до системи електронних торгів Е-ТЕНДЕР згідно Положення про оренду комунального майна Старосинявської селищної ради.

Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови заступника з питань діяльності виконавчих органів ради Андрія КАРПУШИНА.

 

 

 

Перший заступник

селищного голови Олександр ПОПИК